Design Website

Pentru noi, ideea principala care sta la baza serviciului de web design este ca produsul creat sa indeplineasca scopul pentru care clientul cere serviciul de creare website.
Suntem creativi, originali, si punem pret pe calitate. Aceste caracteristici sunt esentiale in oferirea unei imagini profesionale care sa aduca echilibrul dintre practic, util si frumos.

In zilele noastre, ideea de website a fost ridicata de la simpla necesitate de a fi reprezentat prin imagine in mediul online, ca o carte de vizita, la a intreprinde si a face conexiunea cat mai lejera catre utilizatorul final, vizitatorul, fan si cel mai important viitor client, prin interactiune, prin o bogatie in informatie structurata frumos, prin legaturi logice care transmit esenta, mesajul website-ului.

In crearea de website-uri sunt integrate elemente de design grafic, o structura bine pusa la punct, legaturi simple intre paginile website-ului, elemente dinamice (slide), elemente statice (fundal reprezentativ, efecte, legaturi social media).

Cateva dintre tehnologiile cele mai importante pe care le folosim sunt: html 5, css3, javascript, php, joomla, jquery, mysql database, wordpress, getsimple, prestashop, shopify, cms control.

Orice idee merita un website, si tocmai de aceea va stam la dispozitie pentru a crea website-ul potrivit cerintelor Dvs.

Pentru o oferta personalizata, contactati-ne folosind pagina Contact.